Budgetvenligt ventetøj

Den perfekte sommerfrokost på terrassen

What’s not to like! Sådan så min frokost ud for nogle dage siden og det var med solskin og dejlige mennesker omkring bordet.

For det første er jeg en pige, der elsker snacks og gerne de sunde af dem også. Så sådan noget som jordbær, ærter og vandmelon, er et kæmpe hit! Min bedstemor lærte mig et trick med at rive lidt limeskal ud over vandmelonen samt lidt af saften – og jeg mener virkelig, PRØV DET!
Derudover har jeg altid været vild med alle former for skaldyr, også selvom det kan være lidt grænseoverskridende at pille sådan nogle rejer her selv. Min kæreste, Andreas, skulle prøve det for første gang og det havde vi nu lidt sjov med.

Er der to ting som jeg værdsætter meget højt på sådan en dejlig sommerdag, så er det klart: God mad og godt selskab <3

Ønsker alle en rigtig dejlig torsdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budgetvenligt ventetøj