Jeg gav hele min garderobe væk!?

Lidt om cravings – min top 10

Godmorgen!

Det er ret skørt med de madvaner, som man kan opleve at få igennem en graviditet. Ting som jeg før godt kunne lide, som f.eks te, kaffe, varm kakao osv, har jeg slet ikke rørt de sidste 5 måneder! De første 3 måneder levede jeg af isterninger, citroner og ristet brød. Jeg kunne simpelthen ikke få noget andet ned. Heldigvis er min kvalme blevet betydeligt bedre nu og jeg begynder at kunne spise en masse igen.
Dog kan jeg tydeligt mærke at der er nogle ting, der bare går igen og igen.

Så her får I lige min liste med mine cravings, som jeg ELSKER lige for tiden 😉

– Avocado

– Rugbrød med røget filet og mayo

– Friske ærter (dem man selv åbner osv!)

– Alle former for pizza, bare der er godt med dressing på

– Icetea

– Chili cheese tops fra McD

– Hindbærsnitter!!!

– Hvidløgsflütes

– Alle former for skaldyr

– Pastaretter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg gav hele min garderobe væk!?