Lidt om cravings - min top 10

Ferie, frihed og franskbrød

Godmorgen bloggen! Hvor er det skønt, at vi kan vågne op til endnu en dejlig, varm solskinsdag her i Aalborg.

De fleste bruger nok dagen i dag på vores Karneval, som hvert år er en stor tradition her i byen. Dog har jeg ikke selv deltaget i det mere end en gang og det er 7 år siden nu! Det har bare aldrig lige fanget min interesse. Det er det samme med sådan noget som Grøn koncert, Nibe festival osv.
Jeg ved egentlig ikke hvorfor sådanne ting aldrig har været min store interesse, for jeg elsker at være ude og lave en masse ting. Jeg elsker musik og jeg elsker mennesker – men sådan er vi jo så forskellige.

Og det er jo dét der lige netop er så fedt! At vi ér forskellige og kan gøre som vi vil. Jeg vil f.eks hellere bruge min dag i dag på at slappe af i solen et sted ved noget vand, lidt mad, ro og en masse kærlighed omkring mig.
Følelsen af frihed er så vigtig for mig. Jeg skal kunne mærke vinden i ansigtet og sandet imellem tæerne, imens jeg blot behøver at lukke øjnene og lytte til fuglene i træerne. Det er disse dage, der giver mig energi og inspiration til alt andet i hverdagen.

Husk på at give dig selv tid, ro og kærlighed. Det burde ALTID komme i første række. Der er intet vigtigere end dig selv, og selvom at det kan lyde egoistisk at sige sådan noget højt; så er det jo bare sådan det er.

Pas på dig selv og rigtig god dag derude <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om cravings - min top 10