Fede sneaks til under 450,-!

Hemmeligheder

Hey bloggen!

Min kæreste og jeg blev forleden ringet op af en sød ung dame, som kom med et ret vildt tilbud til os. Et tilbud, som vi først var lidt skeptiske omkring, men efter en længere samtale faktisk blev ret interesseret i!

Mit mål med bloggen er jo at kunne inspirere- og nå ud til så mange som muligt og det kræver at man af og til tør, at tage lidt chancer. Vi har valgt at tage en chance nu og det kan blive knald eller fald, som man siger. Det vigtigste er dog, at vi selv tror på det. – Og at vi har os selv 100% med og kan stå inden for hvad vi gør og hvilke valg vi tager.

På nuværende tidspunkt er der stadig lidt ting, der lige skal falde på plads før, at jeg kan afsløre vores hemmelighed. MEN I løbet af de næste par dage vil jeg poste lidt flere detaljer omkring det hele.

Senere i dag skal der blandt andet filmes lidt og imorgen venter vi endnu et spændende opkald. Det er svært ikke at røbe det hele med det samme, men jeg lover at der ikke går alt for længe – så følg endelig med, hvis det har fanget din interesse! 🙂

Kæmpe kram herfra!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fede sneaks til under 450,-!