Vores madplan for uge 22

Når livet giver mening

Hej og velkommen tilbage til min blog!

Den danske sommer er slet ikke værst i år og så er den jo faktisk knap nok begyndt endnu. Det er med at nyde det- og det gør vi i den grad også herhjemme.
Familietid er allervigtigst for mig og det betyder så meget, at kunne se tilbage på sådanne billeder her med et varmt hjerte og en masse dejlige minder.

På billederne her ses min skønne bedste, min lillesøster Stjerne og kæreste, Andreas. Vi havde en skøn tur i vores lille sommerhus i Hals, hvor vi nød både sol, strand, mad og spil i både haven- og indenfor. I min familie er vi meget kreative og vi alle elsker, at gøre brug af det.

Senere i dag, skal min kæreste og jeg til vores sidste scanning med bettepigen. Vi glæder os meget, da vi ikke har set hende i halvanden måned nu! Det er så vildt at se det lille væsen inde i maven og nu sparker hun også flere gange i løbet af både dagen og natten. Ihh altså.. <3

Rigtig god dag alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores madplan for uge 22