Når livet giver mening

Medier, meloner og Mini Mouse!

På top 21!?

HEEY kære følgere!

I dag starter vi ud med en lidt underlig overskrift (I know), men jeg kunne ikke lade være :-)) Jeg er så glad for, at jeg valgte at starte denne her blog. På min første uge, er jeg allerede nået på top 21 over bloggere inde på Nouw og det giver mig bare ekstra meget motivation til at fortsætte!

Det bliver fejret her til formiddag med en god hjemmelavet tun-sandwich og en masse vandmelon. Jeg elsker vandmelon- måske mest fordi at det er den eneste jeg kan lide. Min kære svigermor har købt dette søde natsæt til mig med Mini Mouse på. Rigtig sød tanke- og så er der god plads til mavsen også! (Preggo-life)

Jeg arbejder blandt andet på at lave den lejligheds-tour til jer, som bliver lavet i en video inden længe. Vi får nyt garderobeskab leveret imorgen, så derfor ville jeg gerne lige vente med at filme til at det kom på plads også.

Jeg håber at alle nyder det dejlige vejr og ellers bare har det rigtig skønt <3 Vi ses snart!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når livet giver mening