Medier, meloner og Mini Mouse!

Hvordan har jeg det med min krop – og er jeg perfekt?

Hej venner!

Mit udseende betyder meget for mig og det er klart, at man igennem en graviditet går igennem nogle forandringer – både personligt og kropsligt. Jeg ved at det kan være svært for nogen at acceptere disse ændringer og jeg kender flere, der faktisk slet ikke kan glæde sig over barnet i maven pga. de ekstra kilo eller strækmærker.

Personligt har jeg endnu ikke selv fået strækmærker, men jeg havde allerede inden graviditeten tænkt på at jeg faktisk synes, at det ser flot ud. Selvfølgelig bliver jeg glad, hvis de ikke kommer, men ellers er jeg forberedt på at lære at elske de små mærker graviditeten sætter på mig.

Jeg synes at det er vanvittigt sejt at se, hvad kvindekroppen er i stand til og det i sig selv er meget elskværdigt.
Noget der har taget mange år for mig er, at lære at forstå at vi alle ser forskellige ud. Jeg har altid spejlet mig meget i andre og fokuseret på mine “fejl”. Det kan man jo ikke, for hvad ér “fejl”!

Jeg bliver ofte igennem sociale medier omtalt som værende “perfekt”, men sandheden er at virkeligheden ikke kun er som man ser det på billeder – det er så vigtigt at huske på. Mit mål med bloggen er helt klart også at kunne vise sider af mig selv og fra min hverdag, som ikke er så perfekte.

For livet er ikke perfekt hele tiden. Der vil altid være lidt af begge dele for, at kunne skabe balancen. Sådan er det med alt- og jeg ville ikke kunne fungere uden lidt af begge dele. Det ville være kedeligt og intetsigende.

Vi vokser som mennesker, når vi lære at finde balancen. Det driver os til at blive ved- og til at blive den bedste version af os selv.

Jeg elsker at vi er så forskellige og at vi kan inspirere hinanden. Vi skal bare lære at stoppe med at hade så meget – os selv og i hinanden.
Find det unikke ved dig selv og lad det vokse. Udseende er et kæmpe vidt begreb og der findes ingen opskrift på det.

Knus <3

2 kommentarer

  • thank you, Aaron!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aaron

    Your ass looks great!! It’s well-written Sasja, I agree with you, that people should not feel like they have to be “perfect”, just try to be the best version of themselves that they can be, and take some damn pride in themselves, I get sad when people give up on themselves, it’s like, why?, why not give a little effort and be happy with yourself? Just try a little, it’s so much better. And of course we should not be critical of others’ struggles and setbacks because life can be f*cking hard sometimes, and harsh judgment isn’t good for anyone, just support, and love, and give positivity and have a little faith in each other https://www.youtube.com/watch?v=DAWhSIH2d5c

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Medier, meloner og Mini Mouse!