Kvalitetstid

Mor/datter tid og tanker om fremtidige indkøb

Hey bloggen!

Så blev det 1. Juni. Jeg synes, at det er helt vildt som tiden er fløjet afsted siden januar – er det bare mig?? Men det gør mig nu ingenting, for jeg kan slet ikke vente med at have min lille pige i armene (kom frisk oktober!).

I dag har jeg spist en lækker frokost sammen med min mor. Det var super hyggeligt. Vi har et rigtigt godt forhold sammen og bruger en del tid sammen. Hun fik blandt andet også mig i en ret tidlig alder, men jeg synes det er super skønt at have en mor i den alder i dag. Jeg føler at vi får rigtig meget ud af hinanden- og kan dele mange ting og interesser sammen.

Midt i frokosten kom jeg på en idé omkring at lave disse såkaldte indkøb-hauls, hvor jeg enten via. videoer- eller billeder viser alle mine indkøb i løbet af måneden, samt priser på det. Mest af alt for at kunne give noget inspiration til, hvordan man kan spare mest muligt på madbudgettet samt spise sund og varieret.
Det er lidt i forlængelse af min ugentlige madplan, som jeg også fremover vil lave.

Kunne det være en idé? 🙂 – Hvis ja, må du gerne komme med din mening omkring hvordan disse indkøb skal formidles til jer herunder:

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvalitetstid