Se med, når jeg sorterer mine BH'er ned til 10 forskellige!

Alene og gravid

Hej venner!
Jeg kunne virkelig bare græde i dag.. Eller det vil sige, at jeg allerede har grædt to gange. Manden har forladt mig..
Nu skal jeg selvfølgelig heller ikke få det til at lyde værre end det er, for han kommer igen om 14 dage, men alligevel, guys! Der er så mange hormoner going on og jeg har virkelig bare lyst til at græde over selv de mindste ting.
Det lyder jo skørt, det indrømmer jeg gerne selv, men det er virkelig sandheden.
Vi er også næsten lige flyttet ind i denne her nye store lejlighed og det bliver virkelig tomt uden ham. (Godt at jeg har Gucci), vores kat! Og så står den nok bare på noget Netflix og sushi til mig i aften.
Kram <3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se med, når jeg sorterer mine BH'er ned til 10 forskellige!