Alene og gravid

Hudpleje-rutine // Aften

“..mit forhold til makeup”

Hey beauties!

Hvilken kvinde ønsker ikke, at have en silkeblød- og sund hud? Ingen rynker og alt det der, ikke?

For mit vedkommende, så betyder det super meget for mig, hvordan jeg behandler min hud- og hvilke produkter jeg putter på den.
I mine teenageår, brugte jeg makeup helt forkert! Alt for meget foundation især + at jeg glemte at rense makeuppen ordenligt af bagefter (kæmpe fejl!). Min hud blev virkelig grim af det og derfor blev jeg ved med at dække den til. Først i gymnasietiden kan jeg huske at jeg tænkte, at jeg ikke længere gad at dække min hud til. Det var nok også alderen der langsomt gjorde, at jeg blev mere og mere ligeglad med, hvad andre tænkte om mig.

Det tog faktisk ikke mange måneder før, at min hud blev fin igen.
Siden hen har jeg altid tænkt meget over, hvilken makeup- samt produkter, jeg bruger. Kunne du tænke dig at se hvilke produkter jeg bruger om aftenen, så følg endelig med på bloggen imorgen! Jeg har nemlig filmet en video til jer omkring det hele. Jeg tænkte, at det ville være nemmest at forklare hvad jeg gør ved, at vise det hele i en video.

Vi ses snart igen. Knus! <3

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alene og gravid