Hudpleje-rutine // Aften

Hvad skal vores kommende datter hedde og hvorfor?

“..vi er så sikre, at min skønne kæreste har fået lavet dette fine smykke til mig”

Godaften!

Nu er der snart kun 100 dage til, at lillepigen forhåbentligt melder sin ankomst. Vi har været enige om hendes navn i noget tid nu og det føles som om, at intet andet kunne være mere rigtigt til hende! Der er mange forskellige holdninger omkring det at vælge et navn før, at barnet er kommet til verden. Nogen mener at man ikke kan vælge det før, at de har set det. For vores vedkommende kan hendes udseende ikke komme til at ændre vores valg. Det ligger vores hjerter meget nært allerede og selvom at hun stadig ligger inde i maven, så har vi allerede fået et forhold til hende.

Vi har talt meget om det, at skulle offentliggøre hendes navn. Hvornår er det mest rigtigt at gøre det? De fleste lader det forblive en overraskelse til det sidste. Så har man måske fået et forbogstav på ham eller hende og sådan noget. Det er også en sjov idé, for så kan folk få lov til at gætte lidt.

Men herhjemme er vi så sikre på hendes navn og vi har ikke tænkt os, at holde det hemmeligt.
Det er et navn som betyder meget for især mig, da alle piger i min familie starter med S. Blandt andet hedder min yngste søster også Stjerne.

Min skønne kæreste gav mig dette fine smykke i mors dags gave, som du kan se på billedet herunder:

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudpleje-rutine // Aften