Tinted Metall Sunglasses

En Sommer/baby-pakkekalender?? Og en graviditetskalender til mænd!

Hej alle!

Med nu kun 18 uger tilbage af graviditeten, så er det med at få tiden til at gå med noget hygge. OG Jeg er en rigtig hyggetrold- og det ved min kære mor vidst godt!
Hun bankede på døren forleden med denne stak gaver her, hvor der er en gave til hver uge til resten af tiden. Hvor heldig har man lov til at være <3

I forvejen synes jeg egentlig at tiden flyver afsted. Jeg kan slet ikke forstå at den lille baby inde i min mave allerede er omkring 27 cm samt vejer næsten 500 g !? Det er så crazy venner.. Man forstår det virkelig først, når man selv står i det. Den kærlighed man får til dette lille væsen inden man overhovedet har mødt hende endnu. Wow.

Nå men i hvert fald, så kan jeg lige vise jer den første gave der var i “pakkekalenderen”. En rigtig fin kjole, i den helt rigtige farve. (Min yndlings farve). Jeg er sikker på at lille Sommer bliver en rigtig prinsesse, ligesom sin mor. Haha.

Derudover vil jeg altså lige gøre lidt reklame for denne her graviditetskalender til mænd, som min mor har udgivet. Min kæreste har stor fornøjelse af den og han synes det er super rart, at kunne følge lidt med i det hele.

Den kan blandt andet købes her:

https://www.bog-ide.dk/produkt/363693/sanne-lykke-lysgaard-graviditetskalender-for-maend-spiralryg/1642479?dfw_tracker=25840-1642479&gclid=CjwKCAjwr-PYBRB8EiwALtjbzyzosX34CvCIvzqof2MtonCSvhuXwUKlrn_pOq37qBQt6K-h24kMuhoC9KQQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Kæmpe knus fra mig!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinted Metall Sunglasses