Hvorfor gik vi fra hinanden? // Overvejede jeg en abort?

Mor til mange

“..men hvor mange børn vil jeg have?”

Jeg startede ud med at være enebarn i 7 år, før jeg blev storesøster for første gang. Det var den bedste tid, både som enebarn og som storesøster. På trods af en lidt stor aldersforskel, så nød jeg at have en søster. Èn at dele alting med. Senere hen har jeg så fået en lillesøster mere, samt tvillingebrødre. Der er endnu større aldersforskel og det er klart et andet forhold, som man får til hinanden på den måde.

“..men hvor mange børn vil jeg have?”

Jeg er 22 år nu og venter mit første barn. Mine tanker lige nu er klart, at jeg skal have flere børn. Mange børn! Jeg vil have en stor familie, som kan have glæde af hinanden. Både min kæreste og jeg er enige om, at der ikke skal være mange år imellem dem.

Jeg er en rigtig “familie-mor” på så mange punkter. Set udefra tror jeg ikke, at det er folks første tanke omkring mig. Men jeg vægter klart familie allerhøjest og det er dét, der driver mig.

Jeg er meget omsorgsfuld – og jeg har brug for at kunne være det. Jeg har brug for at give kærlighed fra mig og dele det sammen med dem, som jeg holder allermest af.

Og meningen med livet er jo netop, at vi skal finde det der driver os. Det der gør os lykkelige. Både hvad ang. familieliv, omgivelser og arbejde. Der findes ingen opskrift på det “perfekte liv” – Kun den vi selv laver. Mange siger tit, at intet er perfekt, men et eller andet sted kunne alt være perfekt. Det vælger vi jo selv.

Forresten så er denne her kjole SÅ skøn at have på. Stoffet er så elastisk og let. Det er ikke en graviditets kjole, men kan bestemt sagtens bruges til det. Lige nu er den på tilbud inde på Nelly.com til kun 114,- !? Det er en totalt win-win-situation.

Køb den her:
https://nelly.com/dk/t%C3%B8j-til-kvinder/t%C3%B8j/kjoler/nly-trend-917/zip-free-rib-dress-919677-0014/

Det var alt for denne gang. Tak fordi at du læste med,
vi ses snart igen! <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor gik vi fra hinanden? // Overvejede jeg en abort?