Windy days

Væk fra det konstante pres

“..vi lever for at leve og ikke omvendt”

Det er der hele tiden, ligemeget hvor vi vender og drejer os hen. Sommetider forventer det mere af os, end hvad vi er i stand til at kunne håndtere. Hverken på vores skuldre, i hjertet eller i sindet. Alt inde i dig skriger “stop!” Men ofte lægger vi ikke mærke til det længere.

Vi mærker ikke efter, hvornår nok er nok. – Når kroppen siger stop.

Jeg tror at mange af os, simpelthen er alt for gode af os. Vi bliver født ind i familier med kærlighed og tryghed (i hvert fald i de fleste tilfælde), men vi lærer ofte ikke at kunne sige fra.
Vi lever i et samfund, hvor alting går så stærkt. Vi bliver manipuleret til, at følge med.

Selv i børnehaven mærker du, hvordan der ikke længere er tid. Tid til Dig.
Du bliver alt for ofte sat foran en skærm, for så er der ro. – En ro, som vi behøver fordi alt andet fylder for meget nu. Arbejdstider, stress og konstant pres fra omverdenen.

Selv familie og venskaber bliver forsømt, fordi der ikke er overskud til det i hverdagen. Hvordan får vi overskuddet tilbage? Har du glemt dig selv i hverdagen?

HUSK at det aldrig er forkert, at sige stop en gang imellem. At sige fra, hvis hverdagen begynder at tage over, både over for dig- og derhjemme. Vi lever for at leve og ikke omvendt.

Mærk efter. For vi fortjener alle, at kunne have det godt. Vi har ret til, at være de frie mennesker som vi også er. Ellers stopper udviklingen snart og vi slukker ned for alt, der engang var menneskeligt.
I stedet bliver vi som robotter, der løber rundt forvirret og rastløse – eller det gør vi måske heller ikke. For vi vil ikke længere kunne mærke, at vi føler os rastløse og pressede på samme tid. – Disse signaler blev for længst glemt.

Dette er blot tanker- og meninger skrevet af mig. Selvfølgelig har jeg ikke svaret på, hvad der er rigtigt og forkert. Jeg vægter blot mennesket frem for alt andet.

Knus <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Windy days