Et nyt kapitel er på vej

Tøj skal være behageligt // + Update

Hej bloggen – længe siden!

Som beskrevet i mit sidste indlæg, så sker der meget de her dage og derfor er der også ret stille fra min side af. I skal dog ikke snydes for en lille update + et lækkert outfit, som sagtens kan bruges til et finere arrangement på trods af, at det er super behageligt at have på også!

Jeg har valgt at tage denne her “silke-skjorte” på, som faktisk er en str. 42 (Jeg bruger normalt str.34). Problemet med mig og tøj er, at jeg hader når det strammer! Hvis det sidder for tæt, kan jeg simpelthen ikke være i det. Især ikke når jeg skal noget, som kræver min fulde tilstedeværelse.
Denne her skjorte er købt i H&M på tilbud til ingen penge. Jeg ved ikke om det kan fås længere, men jeg vil prøve at finde nogle tilsvarende som jeg kan linke til i bunden.

Til skjorten har jeg valgt et par Boyfriend-jeans fra Only med huller. Jeg kan godt lide at sammensætte et lidt finere stof sammen med noget lidt mere råt. Det giver et spil, som er spændende at kigge på – og ikke kedeligt!
Bukserne er ligeledes behagelige, da de ikke sidder for tæt. (Dog er min gravide mave kommet lidt i vejen, så jeg kan desværre ikke knappe dem længere!) 😉

For at sætte det hele lidt mere sammen, så har jeg valgt et par støvler med nogle fede detaljer. Almindelige sorte støvler eller et par sneakers, ville bare gøre hele outfittet “fladt” at se på. Hvis det skulle være et par sneakers, så ville jeg vælge et par chunky-sneaks fra f.eks Fila! – Jeg kan linke til dem i bunden.

Jeg brugte dette her outfit igår, hvor min kæreste og jeg var til et spændende møde sammen. Vi fik en lækker frokost og fik snakket en masse ting igennem. – I starten af næste uge kan jeg endelig dele denne lille hemmelighed med jer.

Anyways, det var skønt at kunne skrive lidt igen – jeg har savnet det! Men heldigvis går der ikke længe før, at jeg er tilbage og så bliver det med en masse spændende nye projekter i ærmet!

Ha’ det godt så længe – vi ses <3

Find links herunder til fede alternativer:

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et nyt kapitel er på vej