Tøj skal være behageligt // + Update

Jeg er flyttet!

Hej med jer!

Nu er jeg endelig nogenlunde tilbage igen og er klar på en masse spændende nyt. Der foregår meget herhjemme lige for tiden og især én ting, som Andreas og jeg stadig ikke må afsløre helt endnu. (Øv!) Det er ret svært at gå rundt med sådan en stor hemmelighed – især over for familie og venner…
MEN jeg kan dog fortælle at jeg er flyttet over til et andet blogging-site, og er nu i stedet blevet Premium-blogger inde på Bloggers Delight. Det er jeg indtil videre rigtig glad for og jeg tænker, at det bliver et godt samarbejde som jeg ser meget frem til.

Som de fleste af jer ved, startede jeg jo med at blogge inde på Nouw for en måneds tid siden. Det hele tog fart ret hurtigt og jeg havde slet ikke forventet at så mange havde lyst til at følge med i mit/vores liv. Det er jeg super glad for!

Tak fordi du kiggede med, vi ses snart! 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøj skal være behageligt // + Update