Fandt Prada taske i genbrug

Det perfekte uperfekte

Her er min morgenmad. Måske der skulle have været en hjemmelavet grovbolle uden gluten, smurt med et skrabet lag plantesmør.  Hov, og min vandmelon skulle nok have været den økologiske til 38 kr. i stedet for denne, som jeg købte til en flad 10ér på tilbud.

Og jooo jeg ér tilhænger af økologi og sund livsstil! MEN når det så er sagt, så kan jeg altså  ikke leve op til dette hver dag. Vi viser ofte kun de bedste sider frem på de sociale medier (jeg er god til det selv også!), men af og til er det vigtigt at vise mere af, hvad virkeligheden egentlig er. Det vil jeg gerne blive bedre til at vise mere af. Promise!
Jeg er sikker på at de fleste har prøvet at spise pizza – eller lignende, til morgenmad. Ikke nødvendigvis pga. tømmermænd, men bare fordi man har lyst til det. Og kæmpe high-five, for hvor er det fedt, at kunne gøre sådan med god samvittighed af og til!

Jeg vil selvfølgelig ikke opfordre nogen til, at spise pizza hver dag til morgenmad. Min pointe er bare, at gør det en gang imellem – fordi du ikke tager skade af det.
Jeg er nok en af dem der mener, at du tager mere skade (både fysisk og psykisk) hvis du ikke giver dig selv den frihed til at gøre hvad du har lyst til. Husk, alt med måde 🙂

Rigtig god søndag!

Vi ses snart <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fandt Prada taske i genbrug