Jeg er flyttet!

Fandt Prada taske i genbrug

Du tænker nok noget i nærheden af “WHAT??” Og ja, det gjorde jeg også! Her forleden gik min mor og jeg helt tilfældigt ind i en genbrugsbutik, da vi skulle ned og handle ind.
Faktisk brugte jeg engang meget tid på at kigge i forskellige genbrugsbutikker, men det er som om at jeg i en længere periode har haft glemt det lidt.

Tit kan man jo være heldig at finde det såkaldte “genbrugs-guld” og det er både billigt og går til et godt formål.

Jeg fandt så denne fine taske, som var gemt lidt bag de mange andre tasker. Først bemærkede jeg logoet og tænkte, at det selvfølgelig nok var en kopi. Desuden havde jeg aldrig set denne model før og har egentlig ikke et særlig stort kendskab til Prada generelt.

Tasken havde alligevel fanget min interesse lidt pga. den gode læder kvalitet samt, at den kun stod til 25,-.  Så jeg blev nødt til at have den med hjem.
Min mor og jeg lavede en del research på tasken og undersøgte de forskellige kriterier for en ægte Prada taske vs. kopi taske.  OG til vores store overraskelse har det vist sig, at flere af tingene tyder på at den ér ægte! (Er der nogen der har forstand på mere, må du meget gerne smide en kommentar!)

Den er super gammel og egentlig ved jeg ikke helt, hvad jeg synes om tasken endnu. Men den har da sin charme og standen er virkelig velholdt, så derfor har den nu en fin plads på hylden herhjemme.

Så venner! Det kan faktisk virkelig betale sig, at gå i genbrugsbutikker en gang imellem. 😉

Tak fordi du læste med <3

2 kommentarer

  • Emilie Vestergaard

    SMUKKE <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liv

    Jeg har ikke lige fortstand på om den er ægte eller ej, men fed er den da ligemeget hvad! Jeg ville gå med den 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er flyttet!