Det perfekte uperfekte

En smertefri-fødsel

“Jeg vil have en smerte-fri fødsel”

Kan man selv vælge det? Eller bliver du stødt over at jeg siger sådan, når jeg ikke ved bedre endnu?

Jeg oplever så mange, der frygter fødslen pga. de mange skrækhistorier der er rundt omkring. Jeg prøver så vidt muligt selv, at lukke ørene for det, men alligevel rammer det en. Om man vil det eller ej, så hører hjernen det og sætter ubevidste tanker igang.
Jeg drømmer mere og mere om min fødsel (det skulle også være normalt), men jeg oplever at det begynder at skræmme mig. Det er nærmere mareridt.

Jeg har ellers fra start af ikke ville tænke så meget over det, da jeg ikke kan sammenligne en fødsel med noget. Jeg har jo aldrig været igennem det før, så hvad er det jeg frygter? Jeg kender ikke til smerten endnu. Jeg kan ikke spå noget som helst, så derfor er det en unødvendig angst jeg skaber nu.

Alle fødsler er jo forskellige og de kan ikke sammenlignes. – Det tror jeg heller ikke er meningen.
Det er meningen, at vi hver især skal opleve det på vores helt egen måde.

Vi kan vælge at glæde os- eller gå og frygte det. OG det er nemmere sagt end gjort – I know!

Jeg overvejer selv, at undersøge mere omkring “En smerte-fri fødsel”, da der i dag findes flere bøger og kurser omkring det. (Bud på dette modtages med kys-hånd!)

Tak fordi du læste med! <3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det perfekte uperfekte