En smertefri-fødsel

Mad “udefra”

Godmorgen!

Igår var jeg i haven en tur sammen med min mor for, at hente lidt friske råvarer til aftensmaden. Vi har nemlig besøg af hende og min yngste lillesøster, Stjerne, denne her uge.
Det er helt vildt at se, hvor hurtigt tingene vokser når vejret er godt! Vi fik hentet dild til vores dressing samt basilikum, radisser, forskellige salatblade og gulerødder til blandt andet en salat, hvor vi også havde agurk, tomat og vandmelon i.

Vi havde købt flutes, som vi skar ud i fine stykker og varmede i ovnen i ca. 10 min. med lidt olivenolie og krydderier. Vi valgte at lave et med lidt revet ost, tomat og oregano, som også kom i ovnen med det samme.

Derudover fik jeg stegt lidt kyllingbryst på panden med paprika, salt og peber, som vi skar ud i fine skiver.

Min mor lavede så en hjemmelavet hønsesalat, og så havde vi som det sidste også købt en røget laks, som vi kunne bruge vores hjemmelavet dild-dressing til.

Til “dessert” plukkede jeg lidt forskellige ribs og solbær. Mmmh. 🙂

 

 

1 kommentar

  • Emilie Vestergaard

    Hvor ser det lækkert ud! Godmorgen til dig også 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En smertefri-fødsel