Få hver måned en pakke til mor og barn

Vi skal medvirke i et TV-program!

Jeg sidder her ved morgenbordet og drikker et koldt glas ice tea (med ferskensmag selvfølgelig), sammen med et par gode gamle rugbrødsmadder med leverpostej. Det er egentlig ikke så kedeligt, som det ser ud!
Jeg lytter på sød musik fra min meget musikalske kæreste og kan samtidig beundre både udsigten over vores franske altan, samt min skønne familie. Ih, dét er livet nu! 

Jeg nyder at kunne sidde her uden hverken makeup, friseret hår – og med behageligt tøj, med alt for mange kattehår på. Det er nemlig lige meget lige nu. Herhjemme, i vores univers.


For noget tid siden efterhånden, blev vi kontaktet ang. om vi kunne have lyst til at medvirke i et tv-program. Det har taget lidt tid, da der har været flere ting der lige skulle falde på plads – og godkendes.

Samtidigt skulle vi også selv lige snakke det hele igennem. Det kommer til at kræve lidt meget tid af os begge det næste halve års tid, hvor optagelserne kommer til at foregå. Der er jo heller ikke længe til, at der kommer en lille baby til verden oven i det hele. Men vi glæder os! Og vi er meget spændte på hele forløbet.

Vi har en god støtte i hinanden og en positiv indstilling til fremtiden- og hvad vi gerne begge to vil opnå med det hele.

Jeg elsker min lille familie, som  snart bliver forøget med endnu et lille medlem. Vores lille Sommer <3 Men i hvert fald, så er det nu helt sikkert at vi kommer til at medvirke i tv-programmet. Hvad det er, må jeg ikke afsløre endnu.

Dog vil der løbende komme små opdateringer og jeg vil blogge en masse omkring vores hverdag og andre ting herinde – så følg endelig med, hvis det har fanget din interesse!

Knus herfra <3

2 kommentarer

 • Louise

  Hvor er I altså søde sammen 🙂 glæder mig til at se mere til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sasjalykkee

   Ih tak for din søde kommentar, Louise! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få hver måned en pakke til mor og barn