Vi skal medvirke i et TV-program!

Fordomme og hate-kommentarer

Godmorgen bloggen! 

Jeg vågnede i morges og tænkte “Er vi allerede i juli måned nu?” Det er slet ikke til at forstå synes jeg. Som de fleste af jer ved, så skal vi jo være med i et tv-program og optagelserne begynder allerede i slutningen af denne her måned.

Der er også kun 3 måneder til at lille Sommer kommer til verden, og hold nu op hvor kan vi ikke vente!

Jeg er så spændt på at skulle være med i et tv-program og at min kæreste og jeg kan være sammen om hele oplevelsen, gør bare det hele så meget bedre. Dog er vi også begyndt at tænke lidt over, hvordan vores omgangskreds vil reagere samt hvordan vores hverdag vil blive undervejs- og efter programmet.

Man skal jo nok forberede sig på, at der vil kunne komme både hate-kommentarer og fordomme fra folk. Måske især dem, som ikke kender os. Det er vidst noget, man ikke kan undgå.

Jeg har altid været en meget følsom pige og jeg har været ret god til, at tage ting meget nært til mig. Det betyder meget for mig, hvordan folk ser- og opfatter mig. Så derfor vil det nok blive en omvæltning, at man lige pludselig kan ses på offentligt tv, hvor alle folk kan bedømme én.

Dog er jeg sikker på at det også vil være med til, at få mig til at vokse endnu mere. Jeg vil virkelig gerne udfordre mig selv.

Hvis man ikke tager chancer af og til, så vil man måske gå glip af en masse gode ting. Det kræver mod- og det kræver, at man giver sig selv lov til det. Vi bliver nødt til at ændre retning af og til for, at finde den vej der passer lige præcis til os. Det er klart at det føles som den sikre vej at gå der, hvor alle andre går – men det sikre kan ende med at blive farligt; selvom at det kan lyde ret paradoksalt!

Jeg håber at alle får en dejlig søndag! Knus,
//Sasja Lykke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal medvirke i et TV-program!