Fordomme og hate-kommentarer

En dag i vores univers // Nye bryster?

Manden har fået ferie og solen brænder. Det kan kun betyde én ting for os, VAND! En tur i vandet, op igen og tørre i solen og sådan forsætter det gerne i nogle timer. Dét er virkelig sommer-hygge for os.

Jeg får en del beskeder omkring, om jeg har fået lavet bryster – og nej, det har jeg altså ikke! Det er heller ikke noget, som jeg nogensinde har haft ønsket. Dog ved jeg ikke om jeg en dag kunne finde på det, når vi er færdige med børn osv. Det kommer helt an på hvordan de ser ud til den tid.

De er dog vokset en del her i graviditeten, hvilket jo er ganske normalt + helt gratis og smertefrit! – Så jeg klager da bestemt ikke 😉

Men nok om det..

Vi plejer at bruge en hel del tid i friluftbadet, som ligger her i Aalborg. Super dejligt sted med alt hvad man har brug for på sådan en varm sommerdag.
I dag valgte vi dog at gøre noget lidt andet, så vi tog en tur til Haraldlund Vand- og Kulturhus, hvilket også ligger i Aalborg. Her kunne vi nyde boblebad, alm. bassiner og liggestole i solen. Det kan i hvert fald anbefales – begge steder!

Tak fordi du kiggede med,

// Sasja Lykke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordomme og hate-kommentarer