Ferie i Danmark

Jeg prøver Reiki Healing

Godmorgen!

Her til morgen har jeg prøvet det såkaldte, Reiki Healing. Det var bestemt en oplevelse at prøve. Jeg vidste ingenting om det før, og så vidt jeg kan forstå, så er det noget man skal opleve for at kunne forstå.
Det er nemlig meget forskelligt, hvordan det virker på en.
Nogle mennesker kan føle varme, kulde eller snurren når hænderne hviler på kroppen. For nogle kan en healing også fremkalde billeder og fornemmelser, lidt som at drømme. Man kan også opleve kropslige reaktioner som latter, gråd eller andre sensationer.

Healingen tager ca. en times tid og personligt mærkede jeg ikke så meget, udover varme og en dyb ro omkring mig. Jeg følte mig helt afslappet. (Mange falder også i søvn under sessionen).

Dog mærkede jeg en stærk, strøm-lignende følelse ved min venstre kind i nogle minutter. Jeg troede faktisk lige i et øjeblik, at man brugte et slags apparat som gav denne her strøm. Men det er altså kun hænderne, der bliver brugt.
Jeg undrer mig stadig over, at det virkelig kan give så stærk en følelse. Det gjorde faktisk næsten helt ondt. Det er jo vildt!

Reiki Healing kan hjælpe på flere områder, blandt andet disse:

 • Til at afhjælpe stress
 • Til at hæve dit energiniveau
 • Til at øge din kropsbevidsthed
 • Som støtte gennem sorg og kriser
 • Som smertelindring
 • Til at dæmpe angst og uro
 • Som supplement til andre behandlingsformer

Jeg er i hvert fald glad for at have prøvet det – og det kan bestemt anbefales 🙂

//Sasja Lykke

2 kommentarer

 • Anna

  Det ser dejligt afslappende ud 🙂 man får lyst til at prøve det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie i Danmark