Pandestegt torsk med tilbehør

Livets små glæder

Det er tidligt lørdag morgen. Jeg sidder her ved min computer og drikker min Icetea, som jeg efterhånden har gjort hver morgen i min graviditet. Det slår mig pludseligt, hvor stor betydning denne her Icetea egentlig har fået for mig. – Den er i hvert fald klart sine små 5 kr. værd inde fra Netto!
Hvis jeg ikke starter dagen ud med sådan et glas eller to, får jeg kvalme og det kan sætte hele dagen ud af kurs. Jeg ved ikke hvorfor, men det er endnu en ting ved graviditeten som jeg ikke forstår. 

Igår lavede Andreas aftensmad. Han ville lave mig en tacizza (En blanding af noget tortilla, nachos og pizza :-D) Det er glæden i hans øjne, når han vil overraske- eller forkæle mig. Det er priceless!

Det er når jeg får en ny idé, som f.eks at male en væg hjemme i stuen. Andreas var godt nok ved at få et hjertestop, da jeg pludseligt kom på den idé midt på eftermiddagen og bare gik igang med det samme. Men nu er vi SÅ glade for den væg.

Der er så mange ting, som giver de her små glæder i hverdagen. Simple ting som god mad, vejret eller måske bare en god omgang hovedrengøring. Det er sjovt, hvad det gør ved en. 

Alle har dårlige dage og når jeg har sådan en, så prøver jeg altid at se på hvad der har været godt. Det kan være en god øvelse, at finde mindst 3 ting fra hele dagen, som har været noget godt – eller bare Okay. Det er sindssyg god terapi! Helt ubevidst bliver hjernen meget mere positiv blot af, at tvinge sig selv til at tænke noget positivt. 

Knus herfra <3
//Sasja Lykke

1 kommentar

  • Frederikke Lindqvist

    Det er så rigtigt! 😊 I virker som et rigtig skønt par. ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandestegt torsk med tilbehør