Se vores lille prinsesse!

I´m back!

Godmorgen til alle jer skønne mennesker derude!

Det er efterhånden en lille måned siden, at jeg sidst har givet lyd fra mig herinde. Det skyldes egentlig mest, at jeg har holdt ferie og nydt det gode vejr sammen med min kæreste og i andre gode selskaber. Lige nu nyder vi bare den sidste tid sammen, inden baby kommer. Babyværelset er også ved at være færdigt. – Trods at jeg har været igang siden april måned! Der er bare hele tiden noget, som jeg gerne vil lave om på – eller tilføje. Det skal jo være helt perfekt til prinsessen 😉

Vi er også kommet godt igang med optagelserne til tv-programmet og ihh hvor jeg glæder mig til, at I skal se det!
I forbindelse med programmet, har vi fået taget nogle helt fantastiske billeder af en super dygtig fotograf. Hun hedder Rikke og arbejder som selvstændig fotograf, med eget studie i Bjerregrav ved Viborg.
Det var en rigtig god oplevelse og vi kommer helt sikkert igen!

Hun laver alle former for portrætbilleder med speciale i gravid, newborn, bryllup, boudoir, familie, søskende, daginstitutioner, skolebilleder, erhvervsportræt og reklamefotografi.

Se hendes hjemmeside HER 

Jeg vil komme nærmere ind på vores oplevelse senere – og det hele vil også blive vist i programmet, så I skal nok komme til at se flere billeder. Jeg vil dog lige vise jer dette, som jeg er fuldstændig forelsket i!

Det er så fedt at kunne forevige maven/graviditeten med sådanne billeder. Det er noget som vi altid vil kunne se tilbage på, med varme hjerter. <3

Men i hvert fald, så er jeg tilbage fra en godkendt ferie og jeg er SÅ klar til at lave en masse nye indlæg til jer!

See you soon <3 

 

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se vores lille prinsesse!