Projekt babyværelse #1 Pusleplads

Mine bedste- og billigste køb længe!

Godmorgen 🙂

De sidste mange måneder har mine prioriteter ikke ligget på så mange nye tøjkøb – eller bare ting til mig selv generelt. Det har rigtig meget været babytøj, babyting og ting til vores nye lejlighed. Derudover er jeg ikke videre begejstret for det graviditetstøj jeg har set! Nøj, hvor er det bare kedeligt altså.. Og hvor er det egentlig skørt, at det skal være sådan? I don’t get it. Men lad mig endelig vide, hvis du kender til noget fedt! Et mærke eller en hjemmeside, hvor de har en masse graviditetstøj, med både farver og print osv.

I hvert fald, så har jeg ikke fundet ret meget. I stedet for har jeg tænkt lidt praktisk og fundet tøj, som jeg også vil kunne bruge efterfølgende. Tøj som ikke strammer, men som kan strækkes og som jeg synes er pænt både nu med maven, men også efter. I princippet handler det jo bare om at gå i noget, som er behageligt og som ikke generer maven.

Jeg har nu også været heldig, at jeg ikke har taget på andre steder end på maven indtil videre, så det gør helt klart tingene nemmere. For så skal jeg nemlig ikke ud og købe mit nye tøj i f.eks. 2 str. større end hvad jeg normalt er. Men havde jeg nu været større, så havde jeg nok stadig valgt at gøre det på denne her måde fordi det både er billigt og praktisk. Jeg har nemlig  shoppet lidt i H&M de sidste par måneder, hvilket er sindssygt billigt specielt med alt deres sommerudsalg – det er crazyyy!

Se mine seneste indkøb herunder:

Simpel trøje, med en lækker farve. 30,-

Endnu en basic trøje med striber til kun 20,-

Rosa trøje, med fine detaljer på ryggen (Se billede under) 40,-

Lækker varm strik i den flotteste blå farve 30,-

Lys lilla strik sat ned fra 399,- til kun 30,-

Ternet bukser 50,-

Super fine bukser til 70,-

 

Synes det er helt vildt, at man kan få så gode ting til så lave priser! Det hele er super behageligt at have på 🙂

Hav’ en rigtig skøn dag allesammen,
//Sasja Lykke <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt babyværelse #1 Pusleplads