"En luksus villa i New York"

Projekt babyværelse #2 Garderobe + haul

Hey venner!

I dag skal det handle lidt om Sommers garderobe. Inkl. et lille haul. Se hvor vi køber hendes tøj, hvordan vi prioriterer og i hvilke størrelser/hvor meget af hver osv.

For mig er det rigtig meget et hygge-projekt, da jeg selv elsker tøj/mode. Andreas holder sig mere på sidelinjen hvad ang. tøjkøb til hende, hvilket passer mig helt fint! 😀

Det skal lige siges, at vi langtfra har købt ALT fra nyt. Vi har arvet en del af familie og venner. Vi køber også en masse i f.eks Kvickly, da jeg er vild med deres kvalitet i forhold til pris. + at det meste er i økologisk uld også. Mærket er for mig derfor ikke så vigtigt. Jeg går langt mere op i hvordan kvaliteten er samt udseendet selvfølgelig. Kan jeg lide det, så betyder det ingenting om det er fra Kvickly eller Luksusbaby.

Her er de nyeste tøjkøb:

Sommers tøj er fordelt på 3 forskellige steder i værelset. Hun har et tøjstativ til hendes kjoler, en kommode med 5 skuffer til trøjer, bukser osv. Alle hendes body’er samt strømper, huer, natdragter og sådan ligger i den kommode hvor hendes pusleplads også er.

Det er vigtigt for mig, at alting har sin plads. Så er det nemt at finde rundt i. Lige nu har vi ligeledes inddelt tøjet i str., så vi ved hvor str. 50, 56 og 62 er. Vi ved jo ikke hvor stor hun bliver endnu, så derfor er det svært at sige hvor meget vi får brug for at hver str. Dog har vi holdt os til en begrænset mængde af str.50. (Vi har ca. 8 body’s, 2 natdragter og et par trøjer samt bløde bukser.) Vi har allermest i str. 56 lige pt. Faktisk har jeg slet ikke antal på hvor mange bodyer vi er oppe på efterhånden (ups!), men vi har også en stor del i 62. (Det vi har i 62 er mere varme trøjer, dragter osv. til efteråret/vinter).

Derudover har vi også en del i str. 68 og 74, men indtil videre er det pakket fint sammen nede i kælderen, da der jo nok går lidt tid før at vi får brug for det. (Desuden vil det fylde aaaalt for meget at have liggende sammen med det andet).

Her er lidt billeder af garderobepladsen (Beklager rodet! 😀 Det tager tid at få det hele helt på plads og organiseret!) :

Tak fordi du kiggede med!

//Sasja Lykke

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"En luksus villa i New York"