Min krop 3 dage efter fødslen

Svarer på spørgsmål

Hej!
Det er godt nok længe siden, at jeg har sat mig ned for at skrive lidt herinde – aaalt for længe siden. Jeg bruger min Instagram meget mere, og det er jo primært fordi at det er noget nemmere bare at poste et billede, fremfor at skulle skrive en længere tekst. Dog vil jeg rigtig gerne begynde at bruge bloggen noget mere, i forhold til at uddybe nogle ting.
De sidste par måneder har givet en del spørgsmål. Blandt andet omkring vores medvirken i tv-programmet “De Unge Mødre”, vores hverdag sammen og andre personlige spørgsmål til mig.
Jeg vil derfor forsøge at svare på de mest stillede spørgsmål herunder:

Hvordan er det at se sig selv på TV?
– Første afsnit var vildt grænseoverskridende at se! Det var så underligt, at høre- og se sig selv på den måde. Jeg tror at Andreas og jeg så det første klip omkring 20 gange!! Men derefter blev vi begge to mere afslappet omkring det hele. Nu er det bare sjovt at se når det kommer, og så smiler vi lidt af det.

Hvem tager vores billeder/hvilket kamera?
– Vi tager dem selv – eller får familie/venner til at tage dem. Vi bruger faktisk bare min mobil (Huawei mate 20 pro), og den er helt fin til vores brug! Den kan virkelig klart anbefales.

Kommer vi til at begynde på Youtube?
– Ja og nej. Haha. Synes faktisk at det er lidt svært at svare på, for vi vil faktisk gerne. Eller, vi har i hvert fald haft det på tale et par gange. Dog ved jeg ikke om det kommer til at blive aktuelt lige nu. Men ja, måske på et tidspunkt?

Går jeg meget op i træning/kost osv.?
– Nej, slet ikke så meget som jeg egentlig gerne ville. Jeg fråder så meget lort (for at sige det mildt), chips, chokolade, pizza osv. Dog går jeg rigtig meget, ca. 10 km hver dag – og når vejret er godt, løber jeg også gerne en lille tur. Men jeg vil virkelig gerne til at spise nogle flere grøntsager! Shit, det er jeg bare dårlig til at få handlet ind- og brugt.

Redigerer jeg mine billeder/og hvordan?
– Jeg har mit faste filter, som jeg bruger til alle mine billeder på Instagram. Det giver bare et dejligt tema (farve/stilen) og gør billederne mere sammenhængende at se på. Derudover har jeg apps som Lightroom og Snapseed. Jeg forsøger dog helst ikke at ændre for meget ved billedet og holde det originalt – også for at bevare den gode billedkvalitet.

Skal vi have flere børn?
– Jaaa! Og jeg kan slet ikke vente 😀

Hvor shopper jeg for det meste?
– På nettet, helt klart! Med en baby er det bare det nemmeste lige nu. Det er selvfølgelig hyggeligt, at gå en tur igennem byen og kigge også, men for det meste bliver jeg bare mere stresset over det. Så de fleste køb er over nettet, hvor jeg også finder mest inspiration.

Mit forhold til make-up?
– Jeg bruger det de fleste dage i efterårs/vinterperioden. Om foråret/sommeren foretrækker jeg at have det så naturligt som muligt! Jeg kan godt lide at bruge det, når jeg bruger det – men det er ikke fordi jeg ikke kan gå uden det. Derudover kan jeg godt lide at bruge produkter, som skåner huden mest muligt.

Hvordan er livet som mor?
Jeg elsker det! Det er så ubeskriveligt, at det ikke kan forklares med ord. Men jeg er sikker på, at alle mødre forstår. Selvfølgelig er det også hårdt nogle dage, og man kunne ønske sig lidt mere søvn også – klart! Men det er nu det hele værd. <3

Hvordan er det at bo i lejlighed med en baby?
– Vi har i hvert fald fundet ud af, at det ville være lettere med et hus, hvor man er “nede på jorden”, har en lille have, en garage og sådan. Det er mange gange om dagen, at man skal op og ned af mange trapper, med både baby, barnevogn osv. Det er vildt hårdt fysisk! Så vi skal ikke blive boende i lejlighed, det er helt sikkert. Men vi vil hellere ikke flytte Sommer rundt, så derfor venter vi på at det rette dukker op.

Skriv endelig hvis du har flere spørgsmål. Enten i en kommentar herunder, eller send mig en DM på Instagram, så svarer jeg gerne!

Men som sagt, så vil jeg fremover forsøge at bruge bloggen noget mere. Jeg skal bare lige have fundet en måde, hvor jeg kan få presset det ind i mit “skema”. Baby Sommer og Andreas ér jo bare min 1. prioritet. 😉
– Husk dog at jeg deler en masse billeder/videoer fra vores hverdag inde på instagram (sasja_lykke) næsten hver dag!

Tak fordi du følger med. <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min krop 3 dage efter fødslen